Gomat´n å plugg
Igår fick jag mig en rackarns kvällsmåltid hos Kineserna. De blir bara mer och mer älskade här i stan, våra kineser. Alltid vänliga, leende och bjuder på mat, vad mer kan man begära?
Sju rätter+Ris. Kryddor? Jo!
Kockarna! Ping, Lei, Hauyuan och Yang.
I övrigt har den andra halvan av veckan dominerats av juridik, då jag har omtenta imorgon. Hade sista seminariet idag, så nu är det snart över med det i alla fall.
//Peter


I övrigt har den andra halvan av veckan dominerats av juridik, då jag har omtenta imorgon. Hade sista seminariet idag, så nu är det snart över med det i alla fall.
//Peter
Kommentarer
Postat av: Mattias
Såg ut att vara riktigt gott de där alltså!
Postat av: Anonym
Håller med mattias. Peter be om recept så han kan visa sina asiatiska matlagningskonster i sommar.
Postat av: Mariana
Ta med dina kinesiska vänner hit när du kommer nästa gång!
Postat av: Peter
Jag fattar allvarligt inte hur de gör för att få det både så starkt och så gott.
Det bör tilläggas att det är ganska flottig mat :)
Haha jag önskar jag kunde det asiatiska köket bättre
Trackback