Terminsstart och fotbollsmåndag

Idag startade höstterminen. Jag hade upprop och en kort introduktion att närvara på. Roligt med lite nya ansikten, inte för att jag pratat med någon av de nya men de är säkert trevliga.

Nu är det Sverige - England som ses. Är inte helt imponerad av damernas motsvarighet av Zlatan. Den enda likheten är typ att Asllani också är av utländsk härkomst. Men damernas matchen är ju bara en uppvärmining inför dagens viktigaste match då den riktiga Zlatan gör debut i ligan.


                             Zlatan i Barca-tröja

Tror faktiskt det blir ett måste att fara till Barcelona för att se Zlatan live.

//F


Jodå, fint ska det va!

Eftersom en vattenskada drabbat huset så måste mitt badrum rivas upp och byggas om ("gör om, gör rätt" som Mona Sahlin skanderade). Detta har medfört att jag och den andra inneboende duschar i källaren i ett tillfälligt uppsatt duschbås. Detta fungerar skapligt.

Men nu när det är dags att riva upp så har även möjligheten till handfat och toalett gått upp i rök för några dagar (förhoppningsvis, min kära hyresvärd är en snål smålänning) så firman han anlitat har satt upp en tillfällig lösning i källaren:


Lägg särskilt märke till värmepumpen man har till vänster....


Och bitarna av dubbelfals och klädning som står uppställda mot väggen till höger om toan...

Och cyklarna, med mitt blåa spjut i förgrunden, som del i utsikten när man klämmer.

Välkomna ska ni vara. Lås finns ej.

//Peter


Hur kan man inte veta!?

Idag fick jag höra att Beckis ( en gubbe på mitt jobb) inte visste vilket nr man ska ringa till om det händer en olycka, brinner eller tillkalla polis!!!!
Han må ju vara invandrare men har man bott i Sverige över 20 år. Så bör man ju fan veta vilket nr man ska ringa! Jag blev smått chockad och förbannad, känns ju jävligt säkert och jobba på en industri med han :S Nu vet han då iaf vilket nr man ska ringa, men jag lovar att han inte kommer ihåg om jag frågar imorgon!..


hur fan kan man inte veta?

Första hjälpen ombudet på Saint Gobain!

// Mattias

Tillbaka i Jönet

Nu börjar det vara dags att köra igång bloggen igen. Vi har väl haft sommarstängt kan man väl säga men nu när allas vardagsbestyr börjat om så borde vi bli lite mer frekventa i vårt bloggande. En särskild pik riktas till Lövgren.

Nu är insparksveckan över vilket är ganska skönt. Jag ingick i gruppen "Pilots & Cabin Crew" och spenderade därför veckan i pilotmössa och aviators. Förutom den gröna overallen då... Det har varit ett ständigt hävande av mjöd och de nya studenterna verkar nöjda med veckan. Tog det mest bara lugnt och såg till att prata med alla så att de blir ett sammansvetsat gäng.

I morgon drar föreläsningarna igång och det ser ut att bli full rulle med en gång. Business statistics I och Intermediate Microeconomics är de kurser som står för dörren.

Kineserna landade i Sverige igår natt, vilket glädjer mig oerhört. Idag åt jag en fet engelsk brunch och gjorde bort mig totalt på bowlingen efteråt. Katastrofalt resultat.

De mest bestående intrycken/frågorna från veckan som gått är ändå:

-Hur kan teknikarna vara så in i vanvettet intresserade av s.k. "kårliv"? Jag gillar det INTE.´
-Varför var det under onsdags och torsdagskvällen (beach party och Togaparty) så populärt att kasta runt tjejer i luften? Många nollor av manligt kön ägnade sig åt detta med stor entusiasm.
-Jag känner mig inte hemma i Party party miljö. Ge mig krocket och en fisketur!
-Under sommaren har jag faktiskt blivit lättare OCH svagare. Djäkla kebnekaise tog musten ur kroppen :P
-De som är ansvariga för krossat glas som ligger på cykelbanor ska brinna i helvetet.

Vädret har varit hyfsat varmt och kvavt.

Ha det!

//Peter

Hur kul är inte den här!

Syskon kärlek!



Hahahahaha! :D


// Mattias

En eloge till alla som var med i lördags!

Internet här hos farfar är inte starkt nog för uppladdning av bilder men jag vill bara påpeka att det var ovanligt kul i lördags, jag pallade fan med bra, utan hicka och allt, trots sjukdom!

Mycket trevligt sällskap!

Danke vell! (som en holländare skulle sagt)


Jobb



Det är inte alla som har en Wall of fame på jobbet!


Översta raden från vänster. Falken, Jag, Joel, Åke, Gösta.
Mittersta  raden från vänster. Pluppen, Rikard, Fredrik, beckis( krokens bästa kompis), Patrik
Nedersta raden från vänster. Johan, Ingemar, Jan, Håkan, Per.


Nu har man klarat av första arbetsveckan efter semestern. De har gått rätt så bra faktiskt dock har jag inte fått göra nått vettigt på hela veckan! I måndags fick jag hjälpa till uppe på doppningen, varför vet jag inte!? Men det var sjukt långtråkigt och man behövde verkligen inte vara 2 st där! I tisdags kommer jag dit i hopp om tro att jag ska få pressa kulor( vilket inte är särskilt skoj, men de är det jag är där för att göra) Men nej nej, då skulle jag slipa golv istället. Den där golvslipen var fan kraftfull alltså, den levde nästan ett eget liv haha. På onsdagen börjar jag bli smått bitter för jag inser redan innan att jag kommer att åka på något skit göra. Och visst hade jag rätt, då skulle jag skura upp alla rund och planslipar! Å på torsdagen tänker jag att nu finns de verkligen inget dryg göra kvar... Men näe, då skulle jag måla golvet i stora hallen!!! haha, de blev fan inte bra alltså. Jag lär ju vara en död man då Ingemar får tag i mig nästa gång!! haha :P


Ps. De är jag och Joel som har ritat bilderna till wall of fame! :)

Död åt lappen!!!
//Mattias


RSS 2.0