The doppelganger

De flesta av er följer How i met your mother och är väl insatt i det här med doppelgangers. Om man struntar i folklore så kan man förenklat säga att det är en look-alike.


Mustache Marshall           Stripper Lily Mexican wrestler Ted       Lesbian Robin

Jag har inte själv sett min egen doppelganger, men igår när jag och Mariana var på bokhandeln uppe på universitetet så vände sig en tjej mot mig och utbrast och glatt och förvånat: "Men hej!!"

Uppfostrad som jag är hälsade jag lite försiktigt tillbaka trots att jag aldrig sett människan förr. Jag tror att hon förstod av min reaktion att de var fel person hon hälsat på. Antingen så har tjejen dåligt ansiktsminne eller så är hon ett bevis på att min doppelganger finns där ute. Jag hoppas på det senare alternativet. I bet he's awesome!
// F

Vem ar varldens snyggaste head of state?

Jag var ju inne pa snygga politiker en annan gang, sa darfor maste jag dela med mig av denna lista.

Vad tycker ni?

Mina intryck:
-Snygg-Jens fran Norge kniper visst andraplatsen
-Vitrysslands Lukashenko kniper tolfeplatsen, det maste anda ses som en skrall! Men jag antar en snygg mustasch gor mycket!
-Goodluck Jonathan fran nigeria, plats 33, stoltserar med vackraste namnet och stilsakraste hatten.
-Hattligan vinns dock av malaysias tappre Tuanku Mizan Zainal Abidin pa plats 75.
-Bottenskiktet ar verkligen inget att hanga i Julgranen, men tycker synd om uruguays Jose Mujica pa plats 213. Han verkar sa snall, och han ar ocksa demokratiskt vald. Irlands Brian Cowen tycker jag faktiskt han slar med hastlangder!

Topp tre enligt mig:

1. Canada. Helt ratt val.
2. Roosevelt Skerrit fran plats 6.
3. Putin! Vilka muskler!

//Peter (utan forklaring till den roda texten)

Nyår...

Nu när annandagen är planerad så är nyår på tur. De har funderats på att hyra stuga och fira nyår i något närliggande fjäll.

 



Någon som är intresserad?

// F

RSS 2.0