Glider runt på sjön

Jag och kroken tog en liten åktur med deras flotte som dom har i ultervattnet.



Kapten krok











Så sjukt härligt det var att bara glida runt på sjön och softa, dricka bärs å äta lite snacks. Vi får dra ihop ett gäng och fara ut nån kväll tycker jag!

//Mattias



Ett anspråkslöst förslag: topptursweekend!

Alla vill fjällvandra. Vi kan inte ge oss ut en vecka samtidigt. Snart är arbetarnas semester över. Glöm att vi någonsin kan göra det som en stor grupp tillsammans. Jag har dock ett litet förslag:

Någon helg, då väderprognoserna ser bra ut, då kan vi göra så här, i större grupp:

Fredag eftermiddag – Vi beger oss mot Hemavan, kommer dit sent på kvällen och ger oss genast iväg på vandring en bit mot viterskalet (kanske ända till viterskalsstugorna om vi är peppade). Där slår vi läger första natten.

Lördag – Vi bestiger norra Sytertoppen, länets högsta berg med sina 1768 meter över havet, via viterskalsleden och kommer framåt eftermiddagen/kvällen ner till vårt camp nöjda med det fina vädret och den vidunderliga utsikt vi haft, ända mot Norge. Vi lär vara opepp på att vandra så vi sover vid samma camp igen, praktiskt och bra. Här bjuder fredrik på kött och öl som han tillsammans med grillen burit med sig i kylbagen.

Söndag – Vi har gott om tid att ta oss tillbaka till Hemavan (samma väg, tyärr, men det finns inte mycket till val) och sedan kan vi lugnt köra hem, efter en lyckad weekend.

 

N Sytertoppen

Vad tror ni? Det är lite galet men för att stilla fjällhungern lite kan väl en topptur inte skada?  Vi får se både glaciär och iskall högfjällssjö på vår expedition. Detta på ett par dagar.

 

//Peter


fan vad bra...

Hittade detta klipp på tuben.
Paniken när Lagrell nappade är ju priceless.
// F

Nedräkningen kan börja

Då jag inte ska på stadsfesten i helgen så har jag börjat nedräkningen till öltältet istället.



Jag är så grymt peppad!!



Nu måste bara kroken styr upp en barbeque i Lisas huse till lördagen, så att vi hinner bjuda dit lite trevligt folk också!

Bloggen lever!!

// F

RSS 2.0