Sveriges svar på Compton? Jönköping!

Just det. De flesta har väl sett killinggängets sketcher där sveriges olika landsändar bråkar om att vara sveriges svar på compton. Få skulle väl tro att det är Jönköping, med sin kristna tradition och tydliga familjekaraktär. Inte särskilt många går på krogen jämfört med i andra städer av jämförbar storlek, som t ex Umeå (rena Ibiza i jämförelse!). Det är just här jag tror problemet ligger, den senaste tidens rivalitet mellan de stackars nattklubbar som faktiskt finns. Polisen spärrade igår av Juneporten, vårt svar på Vasaplan, under natten så att busstrafiken fick omledas. Vi frågade Polisen varför och de beskrev för oss en hotbild mellan krogarna. Vi frågade specifikt om det gällde rivalitet mellan ägarna, varpå vi fick svaret "Ja, typ".



Enligt de officiella nyheterna gällde det visst att det varit så stökigt på krogarna på den senaste tiden, men varför spärrar man då av buss- och bilframfart? Nej jag och mina kompanjoner gör den bedömningen att det är för att hindra drive-by´s! Detta baserar vi på vår egen undersökning (utfrågningen av Polisen).


Typisk gata i Jönköping en vanlig eftermiddag.

Bara att hålla i hatten, med andra ord.

PS. Ett tips: gå med jämna mellanrum in på google translate och skriv in bloggens adress så att den gör om sidan till engelska med diverse roliga översättningar. Alltid lika kul!

Magnus Härenstam översatt till Joe Flaherty??
"Finally, it can be said that masquerade gave you a taste and next year we will take utklädnaden one level higher"
"
Yesterday was Halloween and the party was a fact. However, had foresight is not as great as we were told last Friday afternoon that we would be dressed. A slight panic spredder in the body when we only had one day to get clothes, a red now well. But the Children's house solved all our problems and so here we saw out"

Ha det!!


//Peter

Kommentarer
Postat av: F

Ja helt tydligt är ju att det är påväg utför för jönköping. Varför köra med Google translate när man kan köra kroken translate istället. Det finns nog ingen i världen som är bättre på ordagranna översättninger!

2009-11-08 @ 18:35:59
Postat av: Kapten Krok

Gillar "and so here we saw out" riktigt slående bra översättning :D

2009-11-08 @ 19:03:27
Postat av: Peter

Som jag tjatat om tidigare, kroken borde ha en liten anteckningsbok med sig jämt och ständigt! skulle bli en bestseller!



För övrigt är det "Captain Hook" enligt google!

2009-11-08 @ 19:50:11
Postat av: Mattias

haha ja man kan verkligen undra varför dom stänger av just den gatan!? :S Svenska polisen har många underliga saker för sig!..

2009-11-08 @ 22:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0