Fotbollshelg

I helgen har det varit fotboll för hela slanten. Det började med att Svenska damlandslaget skämde ut sig i fredags. I lördags var jag och marre och såg msk dam tappa en 3-1 ledning till 4-4 på msk arena. Sedan så spelade herrlandslaget på kvällen. Rättvisan segrade! hur många hade inte gett upp hoppet!?! tur att Zlatans mage ville annat. Idag, söndag, så spelade nysätra mot de redan klara serievinnarna bygdeå och förlorade med 2-3 då bygdeå lyckades göra vinnarmål med 3 minuter kvar. Surt sa räven! Lite roligare var de dock på msk arena där marres mff vann med 1-0 mot umedalen efter en tuff och hård match. Segerna innebar att mff säkrade seriesegern med en match kvar att spela!!! Slutet gott, allting gott!

// #18 

Kommentarer
Postat av: F

Att Ralf har lyckats igen:

"Det är världsrekord, världsrekord"

2009-09-07 @ 09:43:36
Postat av: Peter

Ralf är legendarisk. "Beh...Beh!" är ändå det mest klassiska från den vindränkta matchen mot Spanien för två och ett halvt decennium sedan!



Jo rättvisan segrar ibland. Jag tror fan att dansken inte känner sig lika säker längre. En svensk seger i köpenhamn och dansk poäntapp borta mot albanien eller hemma mot ungern (knappast omöjligt) så kan sverige vinna gruppen. Men andraplatsen är såklart mer realistisk. Hoppas då att det blir nordirland och inte frankrike!!

2009-09-07 @ 18:38:52
Postat av: F

Jo sverige har heltklart känning på förstaplatsen nu, men vi har det tyvärr inte i egna händer. Men vi får hoppas att resultaten går med oss

2009-09-07 @ 19:39:52
Postat av: Anonym

kolla in denna bloggen --> http://ceciliesjostrand.blogg.se

riktigt bra & jordnära!

2009-09-07 @ 20:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0