Tv-pucka



Satt och såg tv-pucken när jag käkade och zlatan så värt det var! Hade turen att se våra hjältar från Västerbotten spöa Småland i förlängning. Var ju lika nervös i soffan som om det vore os-final mellan Sverige och Finland. Och det bästa av allt var ju att det alltid hände nått i matchen, typ kontrollerad hawaii-hockey.

Så nu PJ hoppas jag att du tar tillfället i akt och köper dig/lånar dig en bil och kör ärevarv och badar i fontän iklädd lappmössa! Går även bra med egna förslag, men dom ska vara bra! Annars kommer vi inte och hälsar på dig! (Inte för att vi vill det, men våra föräldrar tvingar oss till det).

Och på tal om hockey årets coolaste reklam! Men som alltid finns det humorlösa personer i detta land... http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/article5774256.ab


Håll i hatta, nu fortsätter hökkkin! --- NIls


Kommentarer
Postat av: Peter

Haha så jäkla värd reklam! Lite monthy python nästan.



En i klassen pratade om att VB skulle möta Småland i TV-pucken och kaxade lite, så jag har faktiskt redan sänkt honom med den heroiska suddensegern haha!

2009-09-12 @ 10:00:17
Postat av: nils

haha jaa nu ligger du i överläge! men tala tyst med 08:orna, givetvis fick ju västerbotten storhetsvansinne och fick ge sig mot "sydstaterna"...



Och jaaa, reklamen går ju bara inte ogilla!

2009-09-13 @ 03:51:38
Postat av: F

Reklamen är kung!

2009-09-13 @ 16:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0