Vitormen

Nu när det är skördetid blir det en hel del timmar i traktorn. Givetvis blev jag förpassad till den traktor med sämst stereo. Så man var ju instäld på en öronbedövande resa. Men när man sätter sig in så uppenbaras ju ett gammalt kassetband! Någon hjälte (inte farsan eller larsa) har lämnat kvar ett kassetband med Whitesnake och lite annan blandad rock. Först lät det dock bedrövligt, men efter lite tuuuuning av stereon så fick man fram ett äkta 80-tals sound. Och när man tog på sig öronproppar för att filtrera bort allt vrål från traktorn så blev det ännu bättre! Så nu blir det att leta fram alla gammla band eller göra egna mix-tapes eller vad det nu hette när det väl begav sig.

Här har ni räddaren i egen hög person! Lägg även märke till att bandet är märkt med "Dolby B". Vad nu det innebär?


En annan sak som slog mig (var sista låten på bandet, men bara halva låten fick plats) är hur den här låten kunde vara temalåt till Fredag den 13:e del 6. Om man bortser från texten hade den ju passat bättre till Mannen med järnmasken eller nått liknande.




rööööck öööön (med cartman dialekt) \,,\  /,,/  Nils

Kommentarer
Postat av: Peter

Det är sådana stunder som gör livet värt att leva. Snyggt också att du tunade in stereon. Dolby var ju det bästa i kasettväg på 80-talet!



Det var en sann hjälte som lämnat kassetterna, och som Hansen sjunger:



It´s a heavy metal universe!

2009-09-24 @ 09:29:08
Postat av: F

De var mer hederligt med band. Man fick ju verkligen slita för att få till ett riktigt bra mixtape

2009-09-24 @ 12:46:39
Postat av: Nils

Yes! Måste forska vidare i vems band det är, han ska ju helgonförklaras! Haha farsan hade ju kostat på traktorn en flong ny high tech basic stereo, med kassett. Men man kunde bara spola framåt med den.

2009-09-24 @ 17:01:56
Postat av: Mattias

haha så jävla soft med kassetband! :D

2009-09-24 @ 19:59:57
Postat av: Peter

Det var nog pellbodas stolthet till traktor på 80-talet

2009-09-25 @ 10:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0