Schtressigt

Dessa veckor är fullspäckade och därför är tid en bristvara. En sjuhelsikes massa pappersarbete inför utlandsterminen. Helt otroligt byråkratiskt. Och dyrt, trots att jag slipper avgiften på 21 000 dollar för en termin. Tenta på onsdag i Makroekonomi B. Utöver det financial management kursen och inte minst: TYSKAN. Arbeten, böcker, en hel del föreläsningar. Har inte tittat på TV sen jag vet inte när, då kvällstimmarna spenderas med folk nere i schtan dit jag tappert vandrar ner och upp minst en gång om dagen från mitt nya boende. Vilket iofs ger träning inför sommarens tänkta fjällvandring i Sarek.

En snabb anekdot: En kompis som heter Gustav har en mycket bra men inte så väl uppdaterad eller välbesökt blogg. Han använde sina goda datorkunskaper och kopplade besöksmätaren till ett polskt vapenforum och blev således en av sveriges mest lästa bloggar. Fick en all expenses paid resa till Stockholm med hotell och mat och så klart en plats på blog awards tillsammans med bl a alla unga modebloggerskor. För den som känner Gustav är det extra kul då det är honom i ett nötskal. Han lyckades vinna två mcbook air i en tävling för ett tag sedan. Två av tio? Är det möjligt att ha så tur?

Nu ska det pluggas igen

sod off ya bloody commies

//Peter

Kommentarer
Postat av: Mattias

Sarek låter najs! :D

2010-02-10 @ 16:17:49
Postat av: F

Byråkrati och pappersvändandande är ju ett riktigt elände.



Jag tycker vi ska knyta vår besöksmätare till typ världens kändaste sida ch sedan bli världens största blogg.

2010-02-10 @ 16:42:51
Postat av: Nils

Tror att avslöjandet av historien om krok och magistern skulle ta oss upp till första plats. Eller så får vi hacka google så varje person som ska besöka den sidan blir skickad hit.

2010-02-10 @ 17:11:21
Postat av: Mattias

Vi skulle snarare bli haffad av snuten om den historien kom ut på nätet :S

2010-02-10 @ 18:04:10
Postat av: Peter

@ F: Men storhetsvansinne spårar alltid. Samme Gustav hackade ett spel på internet där man kunde vinna biljetter till franska öppna i tennis, under sin utlandstermin i Paris, men han drabbades av svår Hybris och fick 2 miljoner poäng och blev diskad. Tvåan hade inte fullt 50 000...

2010-02-10 @ 18:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0