Super Bowl

Någon mer än jag som sett super bowl än? Om inte är det bara att göra det! Har upptäckt att amerikansk fotboll är spännande även fast man inte kan alla regler. Var ju nästan nervös fast man inte hade någon som helst aning om vad det var för lag som spelade. Tror mycket att det beror på att varje match är viktig i NFL. Man spelar bara 16 matcher i grundserien, och i slutspelet är det sedan bäst av en match som gäller hela vägen. Så man kan inte spara på krutet bara för att det är kvartsfinal eller vanlig serieomgång. Nu behöver man bara välja ett lag att hålla på och plugga lite regelverk så är man "kittad" och klar inför nästa säsong.

Kommer för övrigt att lämna stan för jobb på nordligare breddgrader och kanske t.o.m. våldgästa loaf och göra hans tillvaro farligare.


/Njäls

Kommentarer
Postat av: F

Har sett på amerikansk fotboll en gång och det var inte spännande. Quarterbackens passningsförsök är ju typ ständigt misslyckd. Tar man sig fram 10 yards på ett spel så är det ju nytt världsrekord. Men Super bowl är ju en folkfest så dt är kanske lite mer spännande.



Ta och pussa lövgren från oss andra!

2010-02-11 @ 09:05:59
Postat av: Peter

Ska du hälsa på till hösten så finns bara ett lag: New England patriots. De är ju inte sämsta laget heller om jag förstått det rätt.



Själv tycker jag att det där med få matcher, så att alla blir väldigt viktiga, låter lockande. NHL är t ex inte så intressant då det spelas match varannan minut. Men det handlar väl om att mjölka ut så mycket som möjligt då det ju handlar om business :)



Rätt otroligt egentligen att mittenlag de stora fotbollsligorna kan ha 40 000 åskådare i en match mot ett annat mittenlag!



Vad tror ni, skulle man kunna höja "intensiteten" i t ex La liga? Vad tror ni om förslaget på att ha slutspel i Allsvenskan?

2010-02-11 @ 12:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0