Finalmatch 2

SÅÅÅÅÅ GÖÖÖÖÖÖTTTT!!!

Nyss hemkommen från Skellhell och kroppen är inte i skick efter gårdagens batalj. För första gången på typ 3-4 år stog vi på ståplats och som det känns i dag blir det typ 3-4 år till nästa gång. Men å andra sidan, vad gör man inte för dra sitt strå till stacken? Man är inte bitter idag om man säger så!

Matchen i sig var Färjestad det bättre laget sett över hela matchen. Efter FBKs 2-1 mål var  det dom som kontrollerade matchen och vi ska nog tacka Hadelöv, högre och lägre makter över att det inte var mer mål som trillade in. Sen från ingenstans typ kom Niclas Burström och fick för sig att göra sitt första mål i a-laget! Ni som inte sett det, se det! Finns sämre sätt och lägen att göra första målet på. Sen blev det ju dags för den obligatoriska förlängning. Och 17:55 i den andra förlängningsperioden kom det göttigaste av det göttiga målet! 3-2!

Nu väntar en riktigt tuff borta match på lördag, och för att citera nån på nps forum "nu ska vi ge varguslingen på pälsen" så håller vi alla tummar, förbereder oss med alla våra ritualer och går för vinst.

Mellan första och andra perioden gick brandlarmet av i arenan efter att nån handske från FBK börjat ryka. Typiskt FBK att försöka vinna på fusk ;)

Då uppstod det "kaosartad stämning" som Max "omtyckt av alla" Grinndal och kvällstidningarna vill få det att se ut som...... Det enda folk kände kaos över var att behöva lämna arenan. Och vi hann inte ens lämna arenan innan det var dags att bege sig in igen. Det har uppstått mer "kaosartad stämning" i bankomatkön en tisdag eftermiddag......


Nä nu blir det att njuta av detta och ladda inför kvällens arbetspass med denna låt som introducerades under matchen! http://norran.se/norrantv/article1151561.ece

Kan som sista ord bara nämna att Fredrik Lindgren drog en, för han, stenhård tackling. Tror till och med folket i pellis var stolt!

/away Ninslinslisnlisnsinslisinsisnsilsinsslisisnsilnslinsilsnsl



Kommentarer
Postat av: Mattias - the real one!!!

Helvete vilket gött inlägget de här var må jag säga! :D



Jag ska dit på tisdag å se! Blir brano gött!! :D

2011-04-08 @ 13:43:31
Postat av: F

Låter som om det var en riktig batalj! Hade varit kul att se det. tro jag måste köpa nån match å se här framöver

2011-04-08 @ 19:47:00
Postat av: Mattias - the real one!!!

Eller så kan du ju se på tv 4 imorgon kl 15 :)

2011-04-08 @ 20:23:16
Postat av: Nils

Näää kapitalisten F nöjer sig ju inte med nån gratis kanal. Här ska det flashas med köpta matcher och allt! ;)



Samma här Mattias, kanske skymtas då!

2011-04-08 @ 21:39:37
Postat av: Peter

Fantastiskt var det!



Det blir en tuff serie, FBK är spelskickliga men visst kan vargen tämjas!

2011-04-09 @ 00:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0